Vloeistofdrukversterking - Energiebesparing door koeling

Vloeistofdrukversterking - Energiebesparing door koeling

Cylinder_Head_Cooling_Liquid_Injection

Liquid Pressure Amplification, (LPA®) uitgevonden door HY-SAVE in 1986 is nog steeds de meest efficiënte energiebesparende technologie die momenteel beschikbaar is voor commerciële koeling of airconditioning.

De LPA werkt door vloeibaar koelmiddel door het koelsysteem te stimuleren. Door de vloeistofdruk te verhogen, wordt de bijbehorende verzadigingstemperatuur verhoogd, terwijl de vloeistoftemperatuur gelijk blijft. De vloeistof wordt onderkoeld; het verminderen van de kans op knipperen voorafgaand aan het expansieventiel. Met LPA profiteert uw bedrijf van een hogere efficiëntie, een lager stroomverbruik en aanzienlijke kostenbesparingen.

Eén antwoord op "Vloeistofdrukversterking - Energiebesparing in koeling"

  1. PAUL JONG zegt:

    Mijn naam is Paul Young en ik was eind jaren negentig de verkoopvertegenwoordiger voor HySave in het zuidoosten van de VS. Ik kende Bob Hyde goed. HySave en HyDry waren in die tijd erg moeilijk te verkopen, omdat maar weinig mensen in de supermarktbranche erin geloofden. Ik weet het omdat ik de energiemanager van het bedrijf was voor Bi-Lo Super-markten en op enkele FMI Energy-conferenties sprak. Ik ben nu 90 en geloof nog steeds in uw technologie.
    Gefeliciteerd met uw voortdurende succes. Ik weet zeker dat het bedrijf enorm is veranderd sinds ik erbij betrokken was.

Laat een reactie achterHULP NODIG? Klik hier voor de online help